Ny säljare bott bilinredningar- Henrik Seidel

Henrik Seidel har anställts som säljare för bott bilinredningar Almax Systems AB fr.o.m. den 12 November 2018. Henrik har lång erfarenhet inom bilinredningsbranschen, senast som platschef på Sortimo Sverige.

Johan Ericsson, VD Almax Systems AB kommenterar:
”Jag är väldigt nöjd med att kunna knyta Henrik till vår organisation. Han har en bred erfarenhet från försäljning och en stor kunskap om branschen och de produkter och lösningar vi erbjuder. Henrik är en förtroendegivande person som alltid sätter kundens behov i centrum, och han står upp för våra värderingar där kvalitet och service alltid kommer först.”

Henrik nås på: 070-508 41 66 alt henrik.seidel@almax.se

V8-shopen i Karlstad ny bott Service Partner!

Vi är glada över att välkomna V8-shopen i Karlstad som ny bott Service Partner. De står nu redo för att hjälpa kunder i Karlstad med omnejd att göra transportbilar till effektiva och säkra arbetsplatser. Se pressmeddelande för mer info.

Pressinformation bott utökar servicenätet i Sverige_Karlstad_final

V8Shopen Bott_2

 

 

 

 

 

 

 

Peo Magnusson, V8-shopen med sin demobil fullt utrustad med bilinredning från bott.

Säljare sökes!

Almax expanderar och söker nu dig som ska driva försäljningen av Bott bilinredningar i Göteborg och västra Sverige med bearbetning av nya och befintliga slutkunder, bilåterförsäljare och påbyggare. Klicka här för mer info.

Nya inredningsförslag 2017

bott släpper nya broschyrer för 2017 med inredningsförslag mm till de olika bilmärkena. Se under almax.se/bott/kataloger/

bott bilinredningar på ”Bilar som jobbar”

Almax ställer ut i monter C15:48 på ”bilar som jobbar” 26-29 Januari på Stockholmsmässan. Vi visar upp en Opel Vivaro fullt utrustad med smarta inredningslösningar och nyheter från bott.

bott bilinredning

bott bilinredning

Möjligheterna Mässa

bott ställer ut på Möjligheterna Mässa 17-18 Nov på Din Bil i Sisjön. Kom och titta på våra inredningslösningar till din transportbil!

Ny verkstadsinredning från bott

bott lanserar nu Verso+ den kostnadseffektiva verkstadsinredningen. Du hittar den nya katalogen här eller under www.almax.se/bott/kataloger

Den nya verkstadsinredningen bott verso är både robust och funktionell. Den höga kvaliteten hos bott verso är perfekt för användare som vill ha optimal balans mellan pris och prestanda. Tack
vare sin tidlösa design smälter inredningen harmoniskt in i alla verkstäder och arbetsmiljöer.

Ny bott-katalog ute!

Nu finns bott-katalogen 2015 på svenska att ladda ner här. Du hittar den och våra andra broschyrer under fliken kataloger.

 

bott på Elfack i Göteborg 5-8 Maj!

Besök oss i monter A03:40. Upptäck nya lösningar till din servicebil och få en god kopp kaffe!

Hämta din entrebiljett här!